» Άρθρο 18 Τοίχοι

cropped-cropped-law-office-lawyers-in-your-city-1
Άρθρο 17 Ύψος
27 Απριλίου 2016
cropped-cropped-law-office-lawyers-in-your-city-1
Άρθρο 24 Αποχέτευση
27 Απριλίου 2016
ergatiki-nomothesia

Τοίχοι

1.   Οι επιφάνειες των τοίχων των καταστημάτων και εργαστηρίων τροφίμων ή ποτών θα είναι λείες και, μέχρι 2μ. τουλάχιστον ύψος, αδιαπότιστες  (επικάλυψη με εφυαλωμένα πλακίδια πορσελάνης ή άλλο κατάλληλο, αδιαπότιστο, λείο  και ανθεκτικό ύλικό, ή χρωματισμός με ελειόχρωμα ή πλαστικό χρώμα, κατόπιν σχετικής επεξεργασίας, ώστε να γίνουν λείες και αδιαπότιστες, αναλόγως του είδους των χώρων του καταστήματος ή εργαστηρίου και σύμφωνα με τις ειδικες διατάξεις της παρούσας και άλλων σχετικών Υγειονομικών Διατάξεων). Οι λοιπές επιφάνειές τους θα υδροχρωματίζονται.

Ορισμένοι χώροι καταστημάτων ή εργαστηρίων τροφίμων μπορεί να εξαιρεθούν από το να είναι αδιαπότιστες οι επιφάνειες των τοίχων τους, εφόσον τούτο αναφέρεται ρητώς στις ειδικές διατάξεις της παρούσας ή άλλης Υγειονομικής Διατάξεως.

Στα υποκείμενα σε αγορανομική κατάταξη καταστημάτα, αν από την ισχύουσα Αγορανομική Νομοθεσία προβλέπονται αυστηρότεροι όροι για τον χρωματισμό των τοίχων τους, εφαρμόζονται οι διατάξεις της Νομοθεσίας αυτής.

2.   Οι επιφάνειες των τοίχων θα χρωματίζονται με ανοικτά χρώματα, με ιδιαίτερη προτίμηση στο λευκό με ελαφρά απόκλιση προς οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας του καταστηματάρχη. Ο χρωματισμός των επιφανειών των τοίχων με σκούρα χρώματα απαγορεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *